Daar is ie dan…

 

Nou ja, bijna. Dat geldt zowel voor Willem als voor de mammoet. Wat Willem betreft – als ik dit stukje online zet zit hij in het vliegtuig, eindelijk op weg naar hier, naar mij. Wat betreft de mammoet – natuurlijk was het oorspronkelijke plan het beeld zo’n beetje af te hebben tegen de tijd dat Willem aan zou komen. Maar zoals jullie hebben kunnen volgen zat niet altijd alles mee. De vorm en de koppigheid van de stenen, de haperende haakse slijper, het hele schijven avontuur en meer regen dan ik me van een lente in Afrika voor had kunnen stellen. Dus áf, nee. Maar als ik de eerste foto’s vergelijk met die van vandaag zie ik wel degelijk dat die hoop stenen langzaam in de richting van mammoetvormig gaat. En omdat ik begrijp dat jullie dit zelf nou wel eens willen zien en de meesten van jullie niet binnenkort in een vliegtuig stappen om het van dichtbij te komen bekijken hier dan eindelijk maar weer eens wat plaatjes. Eerst nog even hoe het begon: een grote stapel stenen waar behalve ik niemand ook maar kop of staart aan kon herkennen. Maar ik werd er alleen maar blij van!opgestapelde stenenToen begon het grote werk. Rondom het beeld ontstond langzaam een steeds dikker wordende laag afgehakte steen, in rood, geel, grijs en wit.klein 8En dan de foto’s van vandaag – volgens mij is er langzamerhand wel degelijk sprake van kop en staart. Als je de plaatjes met elkaar vergelijkt kun je zien hoeveel materiaal er weggehaald is…je zou er moe van worden..nou, dat klopt. maar het is nu zaterdag avond dus dan mag dat ook.

vandaag 1vandaag 3Zo, tot zover. Ik ga lekker een avondje languit niks doen terwijl ik de uren tel tot morgen 14.15…

9 reacties op “Daar is ie dan…

 1. We hebben je avonturen en verhalen met plezier gevolgd. Veel plezier samen met die ouwe dibbes en geniet er samen nog even lekker van.
  Groetjes en tot het kerstdiner x

 2. Zo , je hebt er echt hard aan gewerkt de afgelopen periode en het resultaat mag er zeker wezen, petje af.
  Geniet nu even lekkervan je wel verdiende rust/ontspanning. Gaat zeker lukken nu Willem ook is ingevlogen.

  groetjes Hans

 3. Dag Lieverd
  Als het goed is, is Willem inmiddels bij je. Proficiat! En nou nog ruim drie weken en dan zien wij elkaar ook weer. Geniet de komende dagen volop van elkaar en met elkaa. Zonet is Sint met ZWARTE pieten in Heemskerk aangekomen, maar het weer is ons te regenachtig om hem persoonlijk te gaan begroeten.Afgelopen vrijdag groot feest geweest ivm Ton Cassee 70jaar; we hebben hem ook namens jou gefeliciteerd.HOUDOE gonny/toon

 4. Jeminee Sjan, wat heb jij hard gebuffeld sinds mijn vertrek. Petje af!!!!! Het wordt een echte oer-mammoet (zie kaart die Willem meebrengt). Hoop dat hij een goede reis heeft gehad en het ook nog goed is gekomen is met de (kilootjes bagage). Het afscheidsetentje was te lekker en te gezellig mede dankzij Nico. Hij gaat jullie erg missen volgens mij en hij niet alleen. Super fijne tijd lieve schatten en niet vergeten dat het ook vakantie is. 10

 5. dank je lieve Sjan, dat je dit allemaal deelt met ons; wat een genot!!
  En nu jij heerlijk genieten , heb je verdiend, dubbel en dwars.
  kus ook van Ineke

 6. Ja, ja, langzaam aan begint zich een beeld te vormen en kan ik me er een mammoet bij gaan voorstellen. Heel veel succes verder, een fijne tijd samen met Willem, doe hem de groetjes. Geniet lekker samen en tot de volgende keer. Lieve groet, Anneke.

  • Wat zal het genieten zijn weer met z’n 2en te zijn. En wat fijn dat Willem de mammoet life mag meemaken en de beesten er omheen kan ontmoeten. Geniet nog maar lekker. Nog even en dan mogen wij de verhalen life horen. Bv. Tijdens een running dinner op 31-12? Doen jullie weer mee? Groet, Anneke Rooseboom

 7. Respect Sjan, respect!!! En nog even en dan is je lief weer bij je!! Heb het heerlijk samen! xxx

Reacties zijn gesloten.