De eerste stenen!

HPIM9169Afgelopen maandag was het dan zo ver -de eerste stenen werden afgeleverd. In Zuid Afrika gaat dat tamelijk eenvoudig – er komt een truck waar de stenen op liggen en worden de stenen min of meer op de aangegeven plek uit de laadbak gekiept…

 

HPIM9174In Nederland zou je vervolgens een kraan laten komen die met een wendbare en uitschuifbare kraan alles tot op de halve centimeter nauwkeurig op zijn plek hijst. Hier kwam James met een “diggerloader” – aan de ene kant een grote schep die omlaag en omhoog kan,aan de andere kant een klein happertje dat ook nog kan draaien… Een beetje alsof je een chirurgische ingreep uit moet voeren met alleen een bijl en een zaag tot je beschikking. Maar James manouvreert met zijn diggerloader alsof het tandartsgereedschap is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 reacties op “De eerste stenen!

 1. Ja ja , even wennen aan een andere werkwijze dan dat je normaal gewend bent, maar wel enorm mooi om dit te ervaren lijkt me,
  Maak er wat moois van , maar dat is wel aan jou toevertrouwd ,

  groetjes Hans

 2. Wow, weet je zéker Sjanneke, dat je trouwe leerlingetjes je niet even moeten bijstaan bij het plaatsen van deze brokken? Wij draaien ons hand daar niet voor om hoor! haha, toi toi, én liefs, jonne

  • PS; jemig wat spannend voor je!!!!!!!!!!! Hoop dat de volgorde waarin je ze bedacht hebt klopt bij het plaatsen en dat je snel kan gaan hakken!!! xx

   • PPS: sorry, nóg een ps: kijk, aangezien jij nooit iets zomaar doet en overal een mooi verhaal over hebt, vroeg ik mij vannacht toch het volgende af: waarom SAMMOET?? en niet gewoon MAMMOET? typfoutje, of tóch weer een mooi verhaal???????????

Reacties zijn gesloten.